Hallo allemaal,

Wij willen ons graag even voorstellen!

Onder het motto ”beter een goede buur dan een verre vriend” proberen wij de mensen uit de buurt, jong en oud een aantal keren bij elkaar te brengen. Wij zijn ons er zeer wel van bewust dat eenieder het tegenwoordig enorm druk heeft en dat er weinig vrije tijd overblijft. Des te belangrijker vinden wij het om dan toch nog enkele keren per jaar gezellig met je buren door te brengen, om samen een pilsje te drinken, een babbeltje te maken, lekker te eten of actief bezig te zijn. Kortom alles wat het leven in een dorp als Sweikhuizen nog aangenamer maakt.

Buurtvereniging Hauverwaegs is opgericht op 14 november 1989. En bestaat uit de Bergstraat (vanaf Pascal Visscherstraat tot aan de Steinhartstraat), een gedeelte van de Steinhartstraat, de Hagenstraat, de Rector Simonsstraat en het Odiliaplein. Vanaf 2012 zijn ook buurtgenoten aangrenzend van deze straten welkom in onze buurtvereniging. 

Wij organiseren een vier-tot vijftal activiteiten per jaar voor zowel jong en oud, al dan niet samen verdeeld over het jaar. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn o.a. barbecue, feestavond, jeu de boule wedstrijd, jeugdactiviteit. Verder staan wij open voor elk spannend, spetterend, origineel en ludiek idee.

De contributie bedraagt slechts 30 euro per jaar voor gezinnen en 15 euro voor éénouder gezinnen. Voor sommige activiteiten vragen wij wel nog een financiële bijdrage aan de deelnemers.

Mochten jullie nog vragen hebben neem dan contact op met Hetty Michielse 

 

Bestuur buurtvereniging “Hauverwaegs”