Alpaca  Boerengolf

Beste buurtgenoten,

 

Het is weer tijd voor een nieuwe activiteit van onze buurtvereniging.

Deze keer wordt het Alpacagolf bij de IJspoort en daarna een Spaans buffet en lekker bijkletsen bij de Bokkenreijer aan de overkant.

Deze avond staat gepland op vrijdag 1 juli en is geschikt voor alle leden jong en oud. We beginnen om  18.00 uur bij de ijspoort met het Alpacagolf. Dit duurt ongeveer 1,5 uur. Degelijke schoenen zijn wel aan te bevelen aangezien de grasmat wat hobbelig kan zijn.

Er wordt ook van alles verteld over deze bijzondere dieren  en er zijn ook lammetjes te bewonderen. Een uitstekende gelegenheid dus om als Sweikhuizenaar eens een kijkje te nemen bij deze toeristische attractie in ons dorp.

Daarna verplaatsen wij ons naar de overkant voor de afterparty in de vorm van een drankje, het Spaanse buffet en de sterke verhalen over het “hole in one” welk we natuurlijk allemaal gaan slaan.

De drank is gedurende deze activiteit voor eigen rekening, de rest verzorgen wij.

Er is wel een eigen bijdrage:

Deze bedraagt voor iedereen vanaf 13 jaar 8 euro en voor iedereen onder de 13 jaar 6 euro. Introducees 12 euro.

Wij willen graag vooraf weten wie aan deze activiteit deelneemt dus voor iedereen klik op de link op de homepage voor aan/afmelden. De website is aangepast dus het moet nu voor iedereen lukken. Voor mensen met geen E-mail: tel 0641662081 mag ingesproken worden op de voice-mail of sms bericht is ook goed.

De eigen bijdrage kan overgemaakt worden via het rekeningnummer: NL15RABO0146598407 onder vermelding van: activiteit 1 juli

Mensen  die de contributie nog niet betaald hebben van 2016 kunnen hetzelfde nummer gebruiken onder vermelding van: contributie 2016.

We hopen al vanouds weer velen van jullie te mogen begroeten op deze gezellige avond.

Buurtvereniging Hauverwaegs.