BBQ

Beste buurtgenoten,

 

De jaarlijkse barbecue staat er weer aan te komen!!

Wij hopen dat iedereen er weer zin in heeft om gezellig een avond lekker te eten, wat te drinken en natuurlijk heel veel te kletsen.

Het vlees is weer besteld bij onze vertrouwde slager, die het ook op de avond zelf voor ons gaat bereiden. Voor de salades en de andere bijlagen is de keukenbrigade weer ingeschakeld.

Voor vegetarische gerechten kunnen we ook zorgen, maar dat moet je wel opgeven als je je aanmeld.

Iedereen vanaf 12 jaar is welkom op 9 september vanaf 19.00 uur bij café Boyens. We starten met de barbecue omstreeks 19.30 uur.

De drankjes zijn weer voor eigen rekening. Voor het eten vragen wij net als vorig jaar 7,50 euro per persoon en voor een introducé 13,- euro

Om alles tijdig te kunnen regelen vragen wij jullie om je snel op te geven.

Het liefst via info@hauverwaegs.nl  voor 27 augustus. Voor ons is het prettig, als je verhinderd bent om dit ook door te geven. Dit kan ook via tel. 0615150581  tnv Wim Meens. (deze keer niet opgeven via Els Budé want die is met vakantie)

 

De eigen bijdrage kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL15RABO00146598407  t.n.v. Buurtvereniging Hauverwaegs, onder vermelding van BBQ 2016 of gepast betalen op de avond zelf.

Voor de mensen die  de contributie over  2016 nog moeten betalen kan hetzelfde rekeningnummer gebruikt worden maar dan met de vermelding : contributie 2016

We hopen als vanouds weer velen van jullie te mogen begroeten.

 

Buurtvereniging Hauverwaegs,