Bevrijdingspel Sweikhuizen

Beste leden van Hauverwaegs:

 

Er is een fout gemaakt in de uitnodiging: 

Het spel wordt niet gespeeld op 11 september maar op 25 september.

 

Als bestuur zijn wij een spel aan het uitwerken en inplannen om met de hele buurtvereniging, en introducees, te doen. We hopen deze activiteit kan plaatsvinden op zaterdag 25 september 2021 van 19.30 uur tot 22 uur op het kerkplein bij Cafféé Meels. 

 

Voordat we veel tijd en energie gaan steken in de uitwerking hiervan, willen we eerst polsen wie er aan dit “evenement“ wil deelnemen.

Het betreft een avondvullend programma met veel plezier en humor, met onderdelen van een escaperoom, wie is de mol, opdrachten, puzzels, spionnen en geheimagenten. Vormgegeven door acteurs uit onze eigen Sweikhuizen.

 

Onze vraag aan jullie is: vorm en team van maximaal 6 personen, en laat ons weten dat je mee wil doen. Geef je team een leuke naam. Bij genoeg deelnemers gaat het spel door. Het spel is zo gemaakt dat zowel jong als oud mee kunnen doen. 

Laat ons weten of je mee wil doen voor 10 augustus. (Aanmelden kan via deze website of bij jeanine.wijnen@gmail.com)

 

Gaat het door dan laten we jullie dit weten en houden we jullie op de hoogte van de gang van zaken. Dit zal gebeuren op verschillende ludieke manieren.  Hou dus je brievenbus en/of mail goed in de gaten.

 

We houden ons aan alle regels die door de overheid gesteld worden ivm Corona, 

en gaan ervoor dat dit allemaal kan plaatsvinden op het terras van Caféé Meels. 

 

Om al een tipje van de sluier op te lichten:

Het bestuur van Hauverwaegs is ter ore gekomen dat er in Sweikhuizen geruchten de ronde doen om Sweikhuizen af te splitsen van de gemeente Beekdalen. Er zou in het geheim een groepje sympathisanten bij elkaar komen om Sweikhuizen af te sluiten van de rest van Limburg. Om zo een ”status aparte” te verkrijgen. We weten niet wat er gaande is maar waar we houden deze zaak goed in de gaten. Mogelijk dat we op termijn jullie hulp nodig hebben. We melden ons tijdig bij jullie.

 

Bestuur Hauverwaegs